Transmotor ApS

Hos Transmotor ApS forhandler vi alle produkter fra Victron, og vi har også løsningen til Dem - altid til bedste dagspris!

Link til Victron's aktuelle prisliste:

Phønix inverterne har ægte sinus udgangsspænding, og kan anvendes til alt elektrisk udstyr. En solid opbygning gør dem meget velegnede til brug de fleste steder til mobilt udstyr, på skibe, i tavler m.m. Afbryder automatisk ved for lav batterispænding og overbelastning.

Inverterne kan afgive høj spidseffekt, f.eks. kan 12/600VA-modellen starte et alm. køleskab. Kan også leveres med 48V indgang.

 

Victrons Centaur batteriladere findes i mange udformninger og størrelser. Med mere eller mindre avancerede kredsløb, der styrer opladningen.

Ladere findes til:

12V

24V

48V

Phønix Multi/MultiPlus er invertere med ægte sinus udgangsspænding kombineret med batterilader og automatisk lastomskifter. Med elforsyning/generator til rådighed oplades det tilsluttede batteri, og lasten forsynes direkte med 230VAC. Svigter elforsyningen skifter den automatiske lastomkobler til inverter-/batteridrift, og lasten forsynes fortsat med 230VAC. Phønix er solidt opbygget og velegnet til brug på lastbiler og skibe.

Invertere/Ladere findes til:

12V

24V

48V

Orion DC/DC er velegnet til brug i køretøjer og på skibe, hvor der benyttes et stadig større antal elektriske apparater. Eftersom størstedelen af dette lavvolts udstyr (f.eks. navigations- og radioudstyr, mobiltelefoner og hi-fi anlæg) er designet til 12V, tilbyder Orion en sikker konverter der leverer en 12V-strømforsyning fra et 24V-system. Orion er karakteriseret ved en meget høj virkningsgrad og sikkerhed. 

- Findes både med og uden galvanisk adskillelse

- Fås i alle standardspændinger

- Orion 24/12-20 kan også bruges som 12 Volts batterilader

- Enkel elektrisk og mekanisk montage

Der findes også en Victron der passer til Dem.

Kontakt os for yderligere information og pris.

VRLA - AGM: Forventet levetid 7-10 år

VRLA - GEL: Forventet levetid 12 år

VRLA - Rørplade: Forventet levetid 20 år

VRLA batterier er lukkede batterier, og kan dermed anvendes de fleste steder uden brug af udluftning.

I tilfælde af overladning eller cellefejl vilder kunne ske udslip af gas.

Copyright ® 2009 Transmotor ApS

Lemtorpvej 13 - 17  7620 Lemvig  Tlf.: +45 9664 0977   E-mail 

 English